Waarom multimediaal?

De tijd van ellenlange consultancy-trajecten is voorbij. Tegenwoordig moet alles sneller, mede omdat de cycli in bedrijven zelf ook veel sneller gaan en het resultaat niet lang op zich mag laten wachten. ‘High-impact’ en ‘low-cost’ zijn sleutelwoorden geworden. Bovendien nemen steeds meer leidinggevenden zelf verantwoordelijkheid voor de cultuurverandering in hun organisatie of afdeling en leunen zij steeds minder op de P&O-afdeling binnen het bedrijf. De manager wil daarom liever zelf tools met veel impact inzetten dan een meerjarig contract sluiten met een (te) dure consultant. En met deze ‘tools’ contact zoeken met de medewerkers binnen de context van onze ‘ZAP’-maatschappij.

De laagdrempeligheid en lage kosten van dvd’s, kant-en-klare workshops, culture-games, indringende presentaties, internet-tests en awareness-sessies beantwoorden aan deze behoefte. U stelt als manager zelf uw pakket aan cultuurbeïnvloedende tools samen. Jocre levert u die tools en adviseert u daar graag bij.

Jocre kan ook tools op maat leveren. Denk hierbij aan een specifieke bedrijfsfilm ter gelegenheid van de introductie van een nieuwe strategie…