De happenings-dvd

Is het niet veel beter om een kick-off bijeenkomst waarin een nieuwe strategie of aanpak wordt gelanceerd multimediaal in te leiden? Vraag de aandacht die uw boodschap verdient en maak duidelijk dat het u ernst is. Krijg deze aandacht door een presentatie op basis van beeld en geluid die indrukwekkend is.

Maar ook het vastleggen van de rest van de dag of bijeenkomst kan een goede aanpak zijn om mensen zowel met het onderwerp als met het moment van presentatie te laten verbinden. U wilt toch dat dit moment ‘blijft hangen’?

Denk bij de happenings-dvd niet alleen aan officiële presentaties zoals product-introducties of nieuwe marketingconcepten maar tevens aan het bedrijfsuitje of het betrekken van een nieuw bedrijfspand.

Eenvoudig te verspreiden via YouTube door alle medewerkers via de mail een hyperlink te sturen. Maar ook verspreiding op de website of, meer klassiek, door een fysieke dvd is natuurlijk mogelijk.

Prijs: voor de happenings-dvd is een maatwerkofferte nodig is op basis van uw specifieke wensen en eisen. Indicatief: € 3 à 5.000 ex BTW.