De eerste-dags-dvd

Wanneer uw bedrijf nieuwe medewerkers aanneemt dan zijn de belangrijkste zaken uiteraard geregeld: arbeidsvoorwaarden, salaris, werkplek etc. Toch blijven er voor een nieuwe medewerker altijd veel vragen over op zijn of haar eerste dag. Waar parkeer ik mijn auto? Hoe gaat het hier met lunchen? Bij wie moet ik zijn voor vragen over mijn contract? Zijn er kledingvoorschriften? Welke mensen binnen de organisatie moet ik kennen? (personeelszaken, inkoop, etc), tot aan “hoe kom ik aan een kop koffie?”.

Áls dit soort zaken al op papier staan is het zeker geen erg leuke manier om met je nieuwe werkgever kennis te maken. Bovendien kost het u of uw P&O-medewerker (te) veel tijd om alles persoonlijk te vertellen. Daarom heeft JOCRE het concept “de eerste dags-dvd’ ontwikkeld. Op deze dvd maakt een nieuwe werknemer op een speelse manier kennis met de bedrijfscultuur van zijn nieuwe werkgever. Onbewust creëert u een nog betere indruk van het moderne bedrijf waar hij of zij gaat werken. En zal niet iedere kennis in de eerste weken na binnenkomst aan hem of haar vragen hoe zijn nieuwe werk hem/haar bevalt? Gratis reclame dus voor u vanuit de eerste lijn!

Met deze dvd bespaart u niet alleen veel tijd maar het geeft uw bedrijf ook een uitstraling die past in dit multimediale tijdperk.

De eerste dags-dvd kunt u meesturen met de arbeidsovereenkomst. Maar u kunt er ook voor kiezen om deze op de eerste dag op het bedrijf te tonen. Nog moderner is de medewerker erop te attenderen dat hij de eerste-dags-dvd via de website of YouTube kan bekijken. In dat geval bespaart u de replicatiekosten.

Prijs: € 3.000,- ex BTW, (all in, 10 exemplaren in dvd-box. (Meerprijs voor extra exemplaren).